Aromipesä on saanut haastajan: The Crotch Pot -nimellä kulkeva tuote kokkaa aterian käyttäjänsä haarovälissä.
Miltä tulevaisuuden ruoka näyttää? Videolla pohditaan asiaa.
Moni muistelee edelleen hihitellen 1990-luvun Aromipesää, joka kypsensi ruokaa hitaasti. Nyt Aromipesä on saanut todellisen haastajan: kyseessä on kokkausväline, joka kypsentää ruokaa hitaasti omistajansa haarovälin lämpöä käyttäen!
19 dollarin keksintö kokkaa ruumiinlämmöllä
The Crotch Pot -nimellä, suom. "haarovälipata", kulkeva tuote on kestävästä materiaalista valmistettu pussukka, jonka sisään mahtuu minigrip-pussi. Pussiin asetetaan ateriatarvikkeita ja vettä. Sitten se kiinnitetään vyöhön klipseillä ja asetetaan haaroväliin.
19 dollarin, noin 16 euron, keksintö lupaa kokata ruoan hissukseen valmiiksi – pelkällä ruumiinlämmöllä.
Tässä kuvassa kokataan puuroa. Jos kuva ei näy, katso se täällä.
Omituisen idean kehitti Glen Van Peski. Van Peski on Gossamer Gear -retkeilvälinefirman perustaja.
"Mikset valjastaisi tätä lämpöä lämmintä illallista varten?"
Kehittäjän nettisivun mukaan haaroväli on kehon kuumimpia alueita, mutta tämä kehon kehittämä lämpö menee hukkaan.
– Mikset valjastaisi tätä lämpöä lämmintä illallista varten? sivusto kysyy – ilmeisesti tosissaan.
Tuotetta mainostetaan sloganilla "olet kuumempi kuin luulet!"
– Kohdemarkkina Crotch Potille on ilmeisesti reppureissaaja tai vaeltaja, joka on niin sitoutunut siihen, ettei kanna mukanaan mitään (ylimääräistä), että hän on valmis marinoimaan omat ateriansa housuissaan, -sivusto kuvailee.
Tässäkin kuvassa kokataan puuroa. Jos kuva ei näy, katso se täällä.
"Voit hieroa sitä ajoittain"
Valmistajakin tosin myöntää, että pussukkaa luultiin ensin vitsiksi.
– Monet luulivat, että kyseessä on aprillipila, mutta kun he kokeilevat tuotetta, he rakastavat sitä. Jotkut naispatikoijat ovat myös käyttäneet sitä rintaliiveissään, yhtiön edustaja totesi haastattelussa.
Gossamer Gear on julkaissut haarovälipussille jopa reseptejä, jotka eivät auta poistamaan vitsikkyysvaikutelmaa. "Voit hieroa sitä ajoittain varmistaaksesi, että ainesosat ovat sekoittuneet hyvin", pähkinäisen kana-parsakaaliriisin ohjeessa neuvotaan.
Aika miettiä omia elämänvalintojaan?
Tuote on saanut muutamia arvosteluja käyttäjiltään, ja ne kaikki ovat kehuvia.
– Hyvää tässä on se, että jos löydät ruoastasi karvan, ainakin tiedät, että se on omasi, Vice-sivusto veistelee.
Tämän miehen ateria on ilmeisesti valmis syötäväksi. Jos kuva ei näy, katso se täällä.
Vicen mukaan aterian kokkautuminen pöksyissä kestää muutaman tunnin. Tämän jälkeen onkin aika joko syödä ateria tai miettiä omia elämänvalintojaan pitkään ja hartaasti, heittää housuateria pois ja syödä suklaapatukka.
Lähde: Munchies.vice.com, Blog.gossamergear.com, Blog.gossamergear.com