Vakavasti kaukalossa loukkaantuneen Sanni Hakalan, 26, tilasta lisätietoa

Ruotsissa naisten kiekkoliigan ottelussa vakavasti loukkaantuneen Sanni Hakalan, 26, tilanteesta on kerrottu lisätietoja. 

Jönköpings-Postenin mukaan pelitilanteessa loukkaantuneella Hakalalla ei ole tuntoa vyötäröstä alaspäin. Hän on sairaalahoidossa.

– Painoimme hänen jalkojaan useita kertoja todella kovalla voimalla, eikä hän reagoinut, Hakalaa hoitanut ensihoitaja kommentoi Jönköpings-Postenille HockeyNewsin mukaan. 

HV71:n apuvalmentaja Peter Hammarström vahvisti tiedon lehdelle jo perjantaina.

– Valitettavasti hänellä ei vaikuttanut olevan tuntoa vyötäröstä alaspäin. Mutta emme tiedä oikeastaan mitään muuta kuin sen, että hänet on viety Ryhoviin (sairaalaan). Häntä hoidetaan siellä koko yön ajan, Hammarström kommentoi. 

Muun muassa SVT kertoi eilen, että Hakala pystyi kuitenkin liikuttamaan käsiään ja oli hereillä tilanteen jälkeen. Hakala törmäsi HV71:n ja Djurgårdenin välisessä ottelussa pää edellä maalitolppaan läpiajotilanteessa.

Hakala on joukkueensa kapteeni. Hän on pelannut seurassa jo kaudesta 2016–17. Hakala on voittanut Suomen naisten maajoukkueessa useita arvokisamitaleja. 

 

Lue myös:

    Uusimmat