Vanessa kuvasi koiraansa lenkillä – yksi videolla nähtävä seikka kiinnittää huomion: "Ihan uskomatonta"

Kepistään ylpeä koira kantoi valtavaa halon tapaista keppiä koko kävelylenkkinsä ajan, ja vastaantulijat kehuivat sitä todella paljon.

Vanessa Keating, 32, kuvasi kokonaisen 14 mailin eli yli 22 kilometrin kävelylenkin ajan suurikokoista keppiä kantavaa koiraansa, Brycea.

– Se löytää aina kaikenlaisia aarteita ja yrittää viedä niitä kotiin, Vanessa kertoo.

Kepillä on toki kokoa ja se on varmasti koirien mittapuulla erittäin komea pala puuta, mutta huomionarvoista videolla on kävelylenkillä vastaantulevien ja pyörällä ohi hurauttavien ihmisten kommentit.

– Se saa usein kommentteja ja kehuja tuntemattomilta. Vähintään se ansaitsee hymyn tai naurahduksen, Vanessa kertoo.

Anchoragesta Alaskasta kotoisin oleva Vanessa julkaisi videon kuusivuotiaasta labradorinnoutajasta Brycesta TikTokiin ja siitä tuli välitön miljoonia katselukertoja kerännyt viraali hitti.

Hauska yksityiskohta

Videon kommenteissa Bryce saa aivan yhtä paljon kehuja kuin itse kävelylenkillä, mutta yllättävän moni kiinnitti huomiota videolla hassuun yksityiskohtaan. Nimittäin videolla vilahtavien ihmisten sosiaalisuuteen.

– Skandinaavi täällä. En usko, että puhun noin monen ihmisen kanssa edes kokonaisen viikon aikana, eräs käyttäjä kommentoi.

– Skandinaavina se määrä, miten paljon nuo ihmiset puhuvat tuntemattomille on ihan uskomatonta, kommentoi toinen.

– Tämä on minusta villiä. Rakastan Alaskaa, koska täällä kaikki puhuvat kaikille. Se saa sinut tuntemaan kuin olisit osa perhettä, Vanessa on vastannut kommenttiin.

– Brittinä olisin väsynyt jo kolmannen minulle puhuneen ihmisen jälkeen. Tarvitsisin ainakin kahden tunnin päikkärit palautuakseni tuosta, vitsaili eräs.

Vanessa treenaa tällä hetkellä Brycen kanssa pitkää 2 000 mailin eli yli 3200 kilometrin vaellusta varten.

Lähteet: SWNS/Reuters ja @nomaddiaries/TikTok

Lue myös:

    Uusimmat