Väyrynen: Hyvillä mielin Venäjälle

Suomen jalkapallomaajoukkueen keskikenttäpelaaja Mika Väyrynen suuntasi Azerbaidzhan-ottelun jälkeen katseensa jo Huuhkajien seuraavaan MM-karsintaotteluun. Suomi matkustaa alkuviikosta Moskovaan ja kohtaa Venäjän keskiviikkona.

- Hyvillä mielin voidaan lähteä Venäjälle, kun neljä pistettä on plakkarissa kahden pelin jälkeen. Siellä pannaan hyvin kampoihin ja kuka ties pystytään yllättämään Venäjä, Väyrynen totesi.

Kuten edellisissäkin karsinnoissa, Azerbaidzhan pani jälleen kovasti kampoihin Suomelle. Mikael Forssell laukoi rangaistuspotkusta ottelun ainoaksi jääneen maalin vasta, kun peliä oli pelattu reilu tunti.

- Kolme pistettä oli tavoitteena ja se saatiin tänään, tosin ei millään nätillä pelillä. Jos vastassa on joukkue, joka vain puolustaa ja iskee vastaan, se on harvoin kaunista, Väyrynen tuumi.

Väyrysellä oli loistopaikka tehdä vapauttava avausmaali jo 11. peliminuutilla, mutta hänen laukauksensa lähietäisyydeltä osui maalivahti Kamran Agajevin kasvoihin.

- Oltaisiin haluttu nopea maali, mutta sitä ei tullut. Omakin vetoni seitsemästä ja puolesta metristä osui suoraan maalivahtia "grilliin", vaikka osuin hyvin palloon. Se olisi helpottanut peliä, Väyrynen myönsi.

Teksti: Lauri Ouvinen, haastattelu: Christian Berg

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat