Vegasin supertähti antoi Roope Hintzille maalinteon oppitunnin – Dallas venyi voittoon tärkeällä hetkellä

Miro Heiskaselta tyylikäs viimeistely – Dallas onnistuu hienon hyökkäyksen päätteeksi 0:57
Miro Heiskanen onnistui maalinteossa yön NHL-pudotuspelikierroksella. (Video: NHL.com)

Dallas Stars otti ensimmäisen voittonsa pudotuspeleissä, kun se kaatoi Vegas Golden Knightsin ottelusarjan kolmannessa pelissä jatkoerässä maalein 3–2.

Dallas aloitti vieraskaukalossa terävästi ja sai palkintonsa ensimmäisen erän puolivälin jälkeen, kun Wyatt Johnston vei Dallasin johtoon.

Toisessa erässä Dallas lisäsi johtoaan, kun Miro Heiskanen naulasi komean hyökkäyksen päätteeksi kiekon verkon perukoille.

Toisen takaiskuosuman jälkeen Vegas piristyi. Puolustaja Brian McNabb toi tarkalla laukauksellaan isännät maalin päähän ottelun puolivälin tienoilla.

Muutamaa minuuttia myöhemmin Dallas pääsi ylivoimalle. Jamie Benn petasi huippupaikan Roope Hintzille, mutta suomalaistähti epäonnistui maalinteossa, kun Vegas-vahti Logan Thompson venyi upeaan torjuntaan.

Yhdeksän sekuntia myöhemmin kiekko löytyi Dallasin verkosta, kun Jack Eichel antoi Hintzille maalinteon oppitunnin ja laukoi nopean vastahyökkäyksen päätteeksi Vegasin alivoimalla tasoihin.

Ottelun ratkaisu nähtiin vasta jatkoerässä, kun Johnston laukoi illan toisellaan Dallasin voittoon.

Voiton myötä Dallas kavensi ottelusarjan voitot 1–2:een.