Veikkausliigassa yllätystulos – Jani Honkavaaran nippu kompastui

Jalkapallon Veikkausliigassa KuPS kärsi kauden ensimmäisen tappionsa, kun se yllättäen hävisi keskiviikkona kotonaan Hakalle 0–1.

Ratkaisu syntyi avausjakson 13. minuutilla, kun Juho Kilo painoi tyylikkäästi pallon ulkosyrjällä KuPSin nuottaan.

KuPS sai loistosauman tasoitukseen toisella jaksolla, kun Petteri Pennanen pääsi kokeilemaan maalintekoa rangaistuspotkusta. Pennasen yritys jäi liian keskelle ja Hakan maalivahti Anton Lepola ehti pallon eteen.

KuPS haki loppuhetkillä tasoitusta raivoisalla tavalla. Sikaria ei kuitenkaan tippunut ja Haka otti Kilon maalilla vierasvoiton.

Jani Honkavaaran luotsaama KuPS on ottanut alkukauden 12 ottelusta 25 pistettä. Se pysyy kärjessä, sillä sarjakakkonen VPS jäi keskiviikon kierroksella 0–0-tasuriin IFK Mariehamnin vieraana.