Viikko 3: Marianna tunnustaa Heidille suunnitelmansa

Marianna kertoo aikovansa tulla Heidiksi. Seuraa käsirysy, jonka seurauksena Marianna sieppaa myös Heidin.

Eva ilahtuu saadessaan yösijan Jiriltä. Nella keskeyttää Evan ja Jirin sähköisen hetken. Nella haluaa jäädä toiseksikin yöksi, mutta Jiri on hämmentynyt Evan suhteen, eikä tiedä miten suhtautua. Jiri pyytää Lasselta neuvoja Evan suhteen, sillä hän pelkää mahdollisen suhteensa Evaan vaikuttavan hänen ja Nellan väleihin. Jiri ilmoittaa Evalle vain Nellan olevan tervetullut yökylään. Eva ymmärtää, miksi heidän on parempi olla vain ystäviä.

Lasse peittää Evalta pettymyksensä siitä, että tämä on ihastunut Lassen sijasta Jiriin, ja lähtee tuulettumaan unohtaakseen Evan. Hän kohtaa baarissa Kristiinan ja saa tästä kuuntelijan murheilleen. Lasse kehottaa Kristiinaa miettimään, kumpi hänen ex-aviomiehistään kiinnostaa enemmän. Kristiina neuvoo Lassea, ettei tämän pidä luovuttaa ihastuksensa suhteen. Kristiina aikoo sopia Ismon kanssa ja kutsuu tämän syömään. Joonatan epäilee Lassen ja Kristiinan välillä olevan jotakin, josta Ismo järkyttyy. Tästä mustasukkaisena Ismo pauhaa Kristiinalle, joka pettyy Ismoon. Ismo ja Lasse ajautuvat riitaan Kristiinasta. Lasse tarjoaa Evalle yöpaikkaa Sievisillä, eikä uskalla myöntää ihastumistaan tälle. Ismo haikailee Kristiinan perään. Tämä taas ehdottaa Heikille tapaamista.

Sebastian kieltäytyy seksistä humalaisen Monican kanssa ja avautuu tälle Elias-huolestaan. Monica nukahtaa sohvalle. Aamulla Monica hiippailee nolona kotiin, ja törmää rapussa Kalleen, jolle avautuu mokailustaan. Sebastian kiusoittelee Monicaa, josta tämä loukkaantuu ja on varma, ettei Sebastian ole enää kiinnostunut hänestä. Sebastian yllättää Monican tutulta grillikioskilta. He lähentyvät ja tekevät sovun. Sebastian käy katsomassa Sergeitä, joka vannoo saavansa Mariannan tunnustamaan tekonsa. Sergei nappaa salaa kotiavaimensa Sebastianilta ja pakenee mielisairaalasta. Sebastian huolestuu kuullessaan Sergein karanneen. Sergei aikoo mennä Mariannan luo, mutta Miska ja Sebastian keskeyttävät tämän aikeet ja Sergei piiloutuu heiltä.

Janne kertoo Heidille heidän harrastaneen seksiä. Tyrmistynyt Heidi syyttää Jannea pakkomielteestä häntä kohtaan, ja käskee tätä jättämään hänet rauhaan. Heidi löytää Mariannan itkemästä Heidin lähtöä Englantiin. Marianna kertoo harrastaneensa Jannen kanssa seksiä esittäen Heidiä ja tunnustaa pakkomielteensä Heidiä kohtaan. Syntyy tappelu, jonka päätteeksi Marianna tainnuttaa ja sitoo Heidin. Heidi kuuntelee kauhuissaan, kun Marianna kertoo muuttumisestaan Heidiksi. Heidi saa tyrmättyä Mariannan, mutta ei pääse tältä pakoon. Heidi herää Mariannan vankilasta Eliaksen ja Larin seurasta. Nämä kertovat Mariannan hulluudesta. Marianna ilmoittaa Jirille ja Jannelle Heidin lähteneen ulkomaille aiottua aiemmin ja aloittaa elämänsä Heidinä. Marianna flirttaa Jannelle ja kehottaa tätä unohtamaan Heidin. Paennut Sergei jää kiinni Jannelle, jota yrittää vakuuttaa siitä, että Marianna olisi Eliaksen, Larin ja Heidin katoamisen kaiken takana. Marianna on otettu, kun Janne lupaa suojella tätä Sergeiltä. Janne on kuitenkin juoninut Sergein kanssa Mariannan kidnappaamisen.

Aki on pettynyt siihen, että Monica on eronnut hänestä. Aki saa haukut Helenalta, joka on kaikin puolin pettynyt tähän. Hän pyytää Monicaa illalliselle kanssaan, mutta Monica ei suostu. Aki pyytää jotakuta puhelimitse tapaamaan häntä varaamaansa ravintolaan. Hän ottaa vihkisormuksensa pois ja ilahtuu, kun Helena saapuu paikalle. Aki kertoo eronneensa lopullisesti. Aki ja Helena tekevät sovinnon ja suutelevat. Myöhemmin Helena herää Akin vuoteesta. Helena ei ihastukseltaan tajua, että Aki haluaa pitää välit kunnossa bisnestensä takia.

Tale ja Sanni ovat jäädä kiinni Ullalle kosketellessaan Sannin vauvamahaa. Tale ärsyyntyy, kun Ulla aloittaa seksivalistuksen kesken ajotunnin. Epähuomiossa Tale lähes ajaa Sannin päälle ja tämä päätyy hyppäämään mereen autoa väistäessään. Tale syöksyy perään auttamaan tätä. Ullalle paljastuu, että Sanni on raskaana.

Lue myös:

    Uusimmat