Voittaako joku heistä TTK:n? Töllötuomarit arvioivat tähtioppilaat

Syksyn 2024 Tanssii Tähtien Kanssa -tanssiparit julkistettiin 8. elokuuta. MTV:n Töllötuomarit pureutuivat uusiin tähtioppilaisiin. 

Syksyn ehkä odotetuimman tanssiohjelman Tanssii Tähtien Kanssa tähtiparit julkistettiin 8. elokuuta. 

Parketin valloittavat 17. kauden merkeissä laulaja Arja Koriseva ja Valtteri Palin, toimittaja Gogi Mavromichalis ja Kia Lehmuskoski, juontaja Niina Lahtinen ja Sami Helenius, Salatut elämät -tähti Sami Uotila ja Claudia Ketonen, juontaja Susani Mahadura  ja Mikko Matikka, artisti Isaac Sene  ja Kastanja Rauhala, pika-aitajuoksija Annimari Korte ja Matti Puro, artisti Olli Halonen ja Kerttu Nieminen, näyttelijä Linnea Leino ja Anssi Heikkilä, artisti Bess ja Marko Keränen sekä urheilutoimittaja Mika Saukkonen  ja Liisa Setälä

Töllötuomarit  Katri Utula ja Katja Lintunen antoivat analyysinsä TTK-tähtioppilaista. 

– Erityisesti kiinnostaa Sami Uotila, koska hänellä on vahva tanssitausta jo entuudestaan. Onko se vähän epäreilua sinun mielestäsi, Utula pohtii. 

– Ei ole. Ennen nousi aina hirveät kohut salatusta tanssitaustasta. Hei, aika monella on, Lintunen vastaa. 

Töllötuomarit nostivat esiin myös Leinon. 

– Hän on upea. Kantaa itsensä todella ryhdikkäästi, Lintunen sanoo. 

– Hänellä on pieni lisä tässä, sillä hän tanssii Anssi Heikkilän kanssa, joka voitti viime vuonna Pernillan (Böckerman) kanssa, Utula nostaa esiin. 

Töllötuomareilla Katja Lintusella ja Katri Utulalla on aavistus siitä, ketkä pääsevät TTK-kisassa pitkälle. Katso videolta heidän arvauksensa!

Tanssii Tähtien Kanssa alkaa esittelyjaksolla sunnuntaina 1. syyskuuta MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla. Suorat lähetykset alkavat sunnuntaina 8. syyskuuta.  

Lue myös:

    Uusimmat