Vuoden futissyöttö? Jättihuhujen kohteena olevalta hyökkääjältä hävytön esityö

Valioliigan suurseurojen kiikarissa oleva hyökkääjä Victor Osimhen antoi Napolin voitossa sellaisen taidonnäytteen, että kilpailu hänen palveluksistaan vain kiihtyy kohti vuodenvaihdetta.

Osimhen iski Napolin avausosuman ja järjesteli upealla esityöllä voittomaalin 2–1-voitossa Cagliarista Italian Serie A:n lauantain kierroksella.

24-vuotias nigerialaishyökkääjä puski 69. minuutilla pallon maaliin tolpan ja maalivahti Simone Scuffetin kautta. Cagliarin Leonardo Pavoletti tasoitti vain kolme minuuttia myöhemmin, mutta pian oli jälleen Osimhenin vuoro loistaa.

Vartti ennen täyttä aikaa Osimhen kikkaili kahdeksalla kosketuksella itsensä vapaaksi kaikkiaan viiden Cagliarin pelaajan välistä ja pääsi tuikkaamaan syötön Khvitsha Kvaratskhelialle, joka iski pallon tolpan kautta sisään.

Muun muassa Chelsea, Arsenal ja Liverpool ovat brittimedian huhujen mukaan Osimhenin perässä. Siirtosumman odotetaan lähentelevän 100 miljoonaa euroa.

Upean maalin voi katsoa jutun videolta. Hidastuksessa voi nähdä, miten taituri piti pallon hallussaan rinnalla, päällä ja kolmella peräkkäisellä polvikosketuksella.

Lue myös:

    Uusimmat