Wales ei osunut pilkulta vieläkään

Wales päihitti Liechtensteinin 2-0 jalkapalloilun MM-karsintaottelussa Cardiffin Millennium-stadionilla lauantaina. Voitolla Wales nousi kuuteen pisteeseen lohkossa, jossa myös Suomi pelaa. Wales on pelannut ottelun enemmän kuin neljässä pisteessä oleva Suomi.

Liechtenstein harasi tiukasti Walesille vastaan. Avausosuma syntyi pari minuuttia ennen puoliaikaa, kun David Edwards nosti Simon Daviesin keskityksen maaliin. Osuma oli 22-vuotiaan Edwardsin ensimmäinen maajoukkueessa. Walesilla oli heti perään mahtipaikka toiseen osumaan, mutta Craig Bellamy tuhri rangaistuspotkun maalivahti Peter Jehlen ulottuville.

Wales on epäonnistunut kolme kertaa peräjälkeen MM-karsintojen rangaistuspotkuissa. Walesin toinen maali merkittiin liechtensteinilaisten omaksi osumaksi. Ched Evans pukkasi pallon kohti maalia ja hyökkääjä Mario Frick sohi sen polvellaan verkkoon 80. minuutilla.

Suomi matkaa Walesin vieraaksi maaliskuun lopussa 2009. Walesin vastavierailu on ohjelmassa vuoden kuluttua.