Whoopi Goldberg kunnioitti äitiään erikoisella tavalla tämän kuoleman jälkeen: "Kenenkään ei tulisi tehdä niin"

Whoopi Goldberg paljasti hiljattain antamassaan tv-haastattelussa sirotelleensa äitinsä tuhkat erikoiseen paikkaan.

Yhdysvaltalainen koomikko-näyttelijä Whoopi Goldberg paljasti hiljattain Late Night with Seth Meyers -ohjelmassa kunnioittaneensa Emma-äitinsä muistoa erikoisella tavalla tämän kuoleman jälkeen vuonna 2010. Goldberg nimittäin kertoi sirotelleensa äitinsä tuhkat Disneylandin It's a Small World -nimisen laitteen kyydistä. 

– Kenenkään ei tulisi tehdä niin. Älkää tehkö sitä, Goldberg huomautti kertoessaan asiasta. 

Goldbergin mukaan hänen äitinsä rakasti Disneylandia ja erityisesti It's a Small World -ajelua. Goldberg kertoi, että oli mennyt äitinsä kuoleman jälkeen Disneylandiin ja hypännyt äitinsä suosikkilaitteen kyytiin. Laitteessa ollessaan Goldberg otti kertomansa mukaan käteensä äitinsä tuhkaa ja esitti sen jälkeen aivastavansa, jolloin tuhkat levisivät laitteen kulkureitille.    

Laitteen lisäksi Goldberg sirotteli äitinsä tuhkaa Disneylandin sisääntulon liepeillä olleisiin kukkaistutuksiin. 

Goldberg oli jälkeenpäin kertonut asiasta Disneylandin työntekijöille. 

– Halusin itse asiassa varmistaa, etten ollut tehnyt mitään vaarallista, koska se ei ollut tullut mieleeni. Mutta sille on syy, miksi he eivät halua tuhkaa leijailevan ympäriinsä, hän sanoi.

Goldberg ei suinkaan ole ainoa, joka on valinnut Disneylandin tai Disney Worldin läheisensä viimeiseksi lepopaikaksi. Disney Worldin työntekijät kertoivat Wall Street Journalille vuonna 2018, että he joutuvat siivoamaan tuhkia puistoalueelta noin kerran kuussa.

Juttuun haastateltujen työntekijöiden mukaan erityisesti yksi huvipuiston paikka on suosittu tuhkansirottelijoiden keskuudessa: kummitusaiheinen Haunted Mansion -kauhutalo.

– Haunted Mansion -talossa on luultavasti niin paljon ihmistuhkaa, ettei se ole edes hauskaa, yksi työntekijä kertoi.

Lue myös:

    Uusimmat