Yhdysvaltalaistähti avoimena lapsensa pottakoulutuksesta: "Kakkasin hänen kanssaan"

Yhdysvaltalaislaulaja Meghan Trainor kertoo avoimesti lastensa koulutusmetodeista. 

Yhdysvaltalainen Grammy-palkittu laulaja Meghan Trainor kertoo opettaneensa lapsensa potalle erityisellä tempulla, kertoo Business Insider.

Trainor vieraili suositussa Armchair Expert -podcastissa, jossa keskusteli juontajan kanssa muun muassa pottakoulutusmetodeistaan. 

– Koulutamme lastamme potalle, joten älkää syyllistäkö minua. Kakkasin hänen kanssaan, Trainor tunnusti.

Laulaja kertoi lapsensa asioineen omalla pienellä potallaan samalla kun tähti itse hoiti asiansa pöntöllä. Toimituksen jälkeen äiti ja poika iloitsivat yhdessä.

– Me teimme sen kaveri, Trainor sanoi kannustaneen lastaan.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun Trainor paljastaa vessakäytäntöjään. Vuonna 2021 hän sanoi Why Won´t You Date Me -podcastissa käyvänsä vessassa yhdessä miehensä näyttelijä Daryl Sabaran kanssa.

Trainor kertoi, että heidän kotiinsa on asennettu kaksi wc-pönttöä vierekkäin, jotta pariskunta voi hoitaa asiansa yhdessä. Trainor sanoi tuolloin ratkaisun helpottaneen lapsiperheen arkea, eikä pariskunnan tarvinnut taistella vessavuoroista.

–Ratkaisin ongelman, joten pissaamme yhdessä.

Trainor ja Sabara menivät naimisiin joulukuussa 2018 ja heillä on kaksi poikaa. Pariskunnan lapset syntyivät vuosina 2021 ja 2023.

Äidiksi tulemisen jälkeen Trainor on kertonut rehellisesti vanhemmuuden haasteista. Hän on sanonut muun muassa kärsineensä traumaperäisestä stressihäiriöstä ensimmäisen lapsensa syntymän jälkeen.

Business Insiderin haastatteleman lastenlääkäri Paul Pattersonin mukaan pottakoulutus on räätälöitävä kunkin lapsen tarpeen mukaan.

– Jokaisen lapsi ja perhe on ainutlaatuinen ja niin on oltava myös lähestymistapa potalle, Patterson totesi.

 

 

Lue myös:

    Uusimmat