"Yksi Mestarien liiga -kauden kauneimmista maaleista" – Cristiano Ronaldo viimeisteli maagisen osuman

Cristiano Ronaldo iski jälleen jalkapallon Mestarien liigassa – ja maali, se oli Manchester Unitedilta häikäisevä!

Osuma syntyi F-lohkon ottelussa Atalantan vieraana, kun Manchester United jauhoi italialaisten puolustusta pala palalta pakettiin. Vaihdosta kentälle tullut Mason Greenwood ja kantapääjätön tehnyt Bruno Fernandes olivat hoitamassa viimeisimpiä alustustoimia ja Cristiano Ronaldo viimeisteli maagisesti sommitellun maalin. United tuli sillä 1–1-tasalukemiin Atalantaa vastaan, kun menossa oli avausjakson lisäaika.

C Moren selostaja Kim Kallström kuvaili osumaa yhdeksi Mestarien liiga -kauden kauneimmista.

Ylälaidan videolla näkyvän osuman katsomista voi vahvasti suositella.

Atalantan johtomaalin oli viimeistellyt 12. minuutilla Josip Ilicic, jonka laukaus upposi helpohkon oloisesti United-maalivahti David de Gean käsien kautta verkkoon.

Ronaldo teki Unitedin edellisessä Mestarien liiga -ottelussa Atalantaa vastaan kotona 3–2-voittomaalin toisen puoliajan lisäajalla. United nousi tuolloin toisella jaksolla kahden maalin takaa-ajoasemasta rinnalle ja ohi.

Ronaldo on tehnyt tällä kaudella toistaiseksi neljä Mestarien liiga -maalia, kun menossa on Unitedin sesongin neljäs UCL-peli.

Voit katsoa Atalantan ja Manchester Unitedin välistä ottelua suorana lähetyksenä C More Sport 1 -kanavalta ja cmore.fi-suoratoistopalvelusta.

Lue myös:

    Uusimmat