Yli 100 miljoonaa tienanneen tähden autossa haisi – sitä seurasi poliisin tekemä löytö

Kovan NBA-uran pelannut entinen koripalloilija Rajon Rondo pidätettiin. Yhdysvaltalaista kaksinkertaista NBA-mestaria syytetään ase- ja huumausainerikoksista.

Rondon, 37, pidättänyt Indianan osavaltion poliisi kertoo, että mies pysäytettiin ensin liikennerikkomuksesta Jacksonin piirikunnassa. Tutkinta käynnistettiin sunnuntaina sen jälkeen, kun soittaja oli ilmoittanut, että Teslalla ajettiin holtittomasti Indianapolisin ja Louisvillen välillä.

Poliisi haistoi autossa kannabiksen. Seuranneissa etsinnöissä löydettiin epäillyn kannabiksen lisäksi huumetarvikkeita ja ampuma-ase.

Rondo vietiin Jacksonin piirikunnan vankilaan, jossa hänet vapautettiin kuitenkin heti takuita vastaan.

Ensimmäinen oikeusistunto on määrä pitää 27. helmikuuta. 

Ampuma-aseen kantaminen kiellettiin

Uutistoimisto AP kertoo, että Rondolta oli kielletty ampuma-aseen kantaminen elokuussa. 

Louisvilleläinen nainen väitti vuonna 2022 Rondon suuttuneen ja uhanneen aseella hänen henkeään. Osapuolet pääsivät samana vuonna sovintoon, mutta 2023 sama nainen kertoi jälleen Rondon uhkaavasta käytöksestä ja elokuussa oikeus teki ratkaisunsa.

Rondo voitti urallaan kaksi NBA-mestaruutta, 2008 Boston Celticsissä ja 2020 Los Angeles Lakersissa. Hän pelasi neljä kertaa NBA:n tähdistöottelussa ja sai pitkällä NBA-urallaan palkkaa yli 100 miljoonaa dollaria.

Rondo päätti NBA-uransa Cleveland Cavaliersin riveissä 2022.

Lue myös:

    Uusimmat