Yli tuhat NHL-ottelua pelannut tähtihyökkääjä lopettaa vihdoin uransa – pelasi viimeisen ottelunsa jo yli kolme vuotta sitten

39-vuotias slovakkitähti Marian Gaborik lopettaa pelaajauransa.

Gaborik ei ole pelannut virallista jääkiekko-ottelua yli kolmeen vuoteen, mutta virallisen lopettamispäätöksensä kokenut slovakki teki vasta hiljattain.

Gaborik ilmoitti uransa virallisesta päättymisestä Instagram-tilillään.

– Virallisesti se oli nyt tässä. Tämä matka on ollut mahtava, uskomaton ja ilmiömäinen. Monet kerrat se on ollut vuoristorataa, mutta olen aina löytänyt keinot tulla takaisin, Gaborik kirjoittaa.

NHL:ssä vaarallisena maalipyssynä kunnostautunut Gaborik pelasi uran viimeisen ottelunsa jo 22. maaliskuuta vuonna 2018. Loukkaantumisista kärsinyt Gaborik ei kuitenkaan koskaan ilmoittanut uransa lopettamisesta. Gaborikin viimeinen NHL-sopimuskin umpeutui vasta viime kauden päätteeksi.

Minnesota Wildia, New York Rangersia, Columbus Blue Jacketsia, Los Angeles Kingsia ja Ottawa Senatorsia edustanut Gaborik pelasi uransa aikana 1 035 NHL-ottelua, joiden aikana maaliahne hyökkääjä takoi tehot 407+408=815. Gaborik sai komealle uralleen kruunun kauden 2013-14 päätteeksi, kun hän voitti LA Kingsin riveissä Stanley Cupin.

Lue myös:

    Uusimmat