Yllättäen kuolleen Thomas Kingstonin traaginen kuolinsyy on selvinnyt

Brittihovin Lady Gabriellan aviomies Thomas Kingston kuoli äkillisesti 25. helmikuuta. Nyt hänen kuolinsyynsä on selvinnyt.

Brittien kuninkaallisen perheen Lady Gabriellan aviomiehen Thomas Kingstonin kuolinsyy on selvinnyt. Kuolemansyyntutkintatoimiston tiedottaja on vahvistanut Peoplelle, että kuolinsyy on traumaattinen vamma päässä. The Telegraph kertoo, että Kingston kuoli itsemurhan seurauksena 45-vuotiaana vanhempiensa kotona Cotswoldissa 25. helmikuuta. 

Kuolemasta ilmoitettiin tiedotteessa pari päivää myöhemmin 27. helmikuuta. Vaikka kuolinsyytä ei tuolloin paljastettu, ilmoitettiin, että sitä ei pidetä epäilyttävänä, eikä siihen liity muita osapuolia.

The Telegraphin mukaan Gloucestershiren vanhempi kuolinsyyntutkija Katy Skerrett kertoi, että Kingston söi lounasta vanhempiensa kanssa ennen kuin hänen isänsä vei heidän koiransa kävelylle. Palatessaan kävelyltä Kingston ei ollut talossa. 

Sky Newsin kirjeenvaihtaja Dan Whiteheadin  X:ssä julkaiseman viestin mukaan Kingston löydettiin lukitusta ulkorakennuksesta katastrofaalisen päävamman kanssa ja paikalta löytyi ase.

Peoplen mukaan tutkintaa on lykätty myöhempään ajankohtaan.

Kingstonin vaimo Lady Gabriella on edesmenneen kuningatar Elisabetin serkun, Kentin prinssi Michaelin, tytär.

Kingston ja Lady Gabriella menivät naimisiin toukokuussa 2019 Windsorin linnassa vain vuosi sen jälkeen, kun prinssi Harry  ja herttuatar Meghan  olivat solmineet avioliiton. Harry oli vieraana häissä, ja hän esiintyi yllättäen vain viikkoja poikansa Archien syntymän jälkeen yhdessä kuningatar Elisabetin ja prinssi Philipin kanssa.

Kingston työskenteli pääomasijoitusyhtiö Devonport Capitalin johtajana ja on aiemmin toiminut muun muassa panttivankineuvottelijana Irakissa.

Lähde: People

Juttua muokattu 13.3. klo 10.36: Tarkennettu, että kuolinsyy on vamma päässä, eikä haava päässä.

Lue myös:

    Uusimmat