Zlatan Ibrahimovicin poika teki jättiseuran kanssa sopimuksen – isällä lusikka syvällä sopassa

Ruotsalaisen jalkapalloikonin Zlatan Ibrahimovicin poika Maximillian Ibrahimovic on tehnyt ammattilaissopimuksen italialaisen jättiseuran AC Milanin kanssa. Hänen isällään eli Zlatanilla on asiassa oma onkensa ojassa.

Maximilian, 17, pelaa ensi kaudella Milanin alle 23-vuotiaiden joukkueessa, Milan Futurossa. Hän vaihtoi Milaniin jo vuonna 2022. Ennen tätä Maximilian edusti ruotsalaista Hammarbytä.

Mitenkö Maximilianin isä eli Zlatan Ibrahimovic vaikutti siihen, että hänen poikansa pelaa Milanissa ja että miten hänen poikansa teki ammattilaissopimuksen italialaisen jättiseuran kanssa? Noh, Zlatan pelasi uransa viimeiset vuodet Milanissa ja hän on nykyään AC Milanin ”vanhempi neuvonantaja”.

Ibrahimovic, 42, on hoitanut kyseistä tehtävää viime talvesta lähtien. Hän lopetti virallisesti pelaajauransa kesällä 2023, juuri AC Milanin paidassa.

Italialaislehden La Repubblican mukaan Ibrahimovicilla on hyvin vapaa rooli Milanin seurajohdossa. Hän pääsee muun muassa vaikuttamaan seuran pelaajahankintoihin ja hän saa antaa oman vahvan mielipiteensä joukkueen rakentamiseen liittyen.

AC Milan on voittanut historian aikana yhteensä 19 Italian eli Serie A:n mestaruutta. Mestarien liigan se on vienyt seitsemän kertaa.

Lue myös:

    Uusimmat