Pakkohan parsaa on juhlistaa jälleen eurooppalaisen sesongin alkaessa täysillä. Keräsin yhteen reseptit, joissa se on joko pääosassa tai merkittävänä höysteenä. Parsa nostaa oudolla tavalla annoksen heti hiukan juhlavammaksi, vaikka olisi mukana pelkkänä itsenään. Jätän parsan kanssa kikkailut väliin, koska yksinkertainen kypsennys toimii sen kanssa niin täydellisesti. Variaatiota löytyy tietenkin tekniikoista. Keitetty, höyrytetty, paistettu ja grillattu parsa ovat kaikki omia juttujaan, joita kannattaa vaihdella kauden aikana, jotta saa kaiken irti tästä maukkaasta pötkylästä. Kuten niin monen muunkin sesonkiherkun kohdalla, vedän joka vuosi siitä överit enkä halua nähdäkään sitä - kunnes taas ensi keväänä.
MTV Oy, All rights reservedParsakeitto minttukermalla ja sipulikierteet
MTV Oy, All rights reserved
Parsalla täytetyt kanakääryleetMTV Oy, All rights reserved
Parsa-endiivi-kylmäsavulohirisottoMTV Oy, All rights reserved
MTV Oy, All rights reserved
Grilliateria karitsanfileestä ja kasviksistaMTV Oy, All rights reserved
Parsa-sokeriherne-bulgurisalaatti
MTV Oy, All rights reserved
Parsaa, uppomuna ja pähkinöitä
MTV Oy, All rights reserved
Kesäinen pasta kukkakaalista ja parsasta
MTV Oy, All rights reserved
Grillattu parsaMTV Oy, All rights reserved