Nämä broilerin rintafileet syntyvät lähes itsestään uunissa ja lopputulos on taatusti mehevä.
Videolla Kari Aihinen näyttää omasta mielestään parhaan tavan broilerin rintafileiden paistamiseen.
Tässä helppo broileriruoka, joka maistuu koko perheelle! Broileri maustetaan simppelisti sitruunalla ja pippurilla ja viimeistellään sivelemällä sen pintaan voita ennen paistamista. Vain 20 minuuttia ja ruoka on valmista.
Broilerin rintafileet uunissa
4 broilerin rintafilettä (nahatonta tai nahallista)
3 rkl voita
2 sitruunan kuoret raastettuna
suolaa ja pippuria maun mukaan
1. Lämmitä uuni 225-asteiseksi. Laita broilerinfileet uunivuokaan, sivele niiden pintaan voita ja ripottele päälle sitruunankuoriraastetta. Mausta suolalla ja pippurilla.
2. Paista uunin keskitasolla 20 minuuttia. Anna vetäytyä 15 minuuttia ennen tarjoilua.
Lue myös: Paras tapa paistaa broilerinfilee? Annin testissä selvisi: "Nopeaa ja helppoa, eikä vaadi ylimääräistä häsläystä"
Lähde: Popsugar