Ei uskonut Josh-isän varoitusta: Näin kävi, kun itsepäinen kolmevuotias halusi välttämättä puraista tulista chiliä

Näin isä Josh opetti Ashleeta, joka välttämättä halusi haukata palasen chilistä.

Pikkutyttö halusi välttämättä maistaa punaista chiliä, vaikka hänen isänsä varoitti sen tulisuudesta.

Australiasta kotoisin oleva Ashlee, 3, halusi välttämättä maistaa supermarketista löytämiään chilejä. Ashleen isä Josh Neille yritti selittää pikkutytölle, että chili olisi todennäköisesti todella tulista.

– Suusi tulee palamaan ja sitten sinä itket, Josh selittää itsepäiselle Ashleelle kuvaamallaan videolla.

Video leikkaa autoon, jossa Ashlee istuu takapenkillä ja kaivelee läpinäkyvästä hedelmäpussista kahta chiliä. Samalla, kun isä Josh varoittelee chilien tulisuudesta ja poltteesta, Ashlee puraisee toista chiliä kuin porkkanaa.

Ei ole yllätys, että itsepäinen pikkutyttö katuu päätöstään välittömästi.

– Sadoissa määrin kuumaa, Ashlee arvioi chilin poltetta varsin kuvaannollisesti.

Kasvatustaidoista kehuja

Josh julkaisee säännöllisesti videoita hänestä ja Ashleesta TikTokiin. Chilin maisteluvideota on katsottu jo huikeat 4,8 miljoonaa kertaa.

– Elämän oppituntien alkeet itsepäiselle pikkuihmisellemme Ashleelle. Hän nauttii asioiden oppimisesta vaikeimman kautta, mutta naurattaa minua tehdessään niin. Hän selvisi tästäkin kunnialla ja yritin kertoa hänelle, mutta mitäpä isät mitään tietävät? Josh kirjoitti videon saatetekstiin.

Moni videon kommenteissa kiinnitti huomiota isän kasvatustaitoihin. 

– Voimmeko arvostaa, kuinka täydellistä vanhemmuutta tämä on? Hän selitti kaiken, antoi lapsen tehdä oman päätöksensä, tiedosti, että se oli virhe ilman, että mollasi lasta, eräs videon nähnyt kommentoi kehuen Joshia.

– Varmista, että kerrot hänelle kristallinkirkkaasti sen, ettei hän koske noilla sormilla silmiään. Se onkin aivan toisen asteista polttelua, kommentoi toinen.

– Joskus sitä vain tarvitsee elää ja oppia. Ymmärrän tuon, kommentoi kolmas.

Voit katsoa videon kokonaisuudessaan artikkelin yltä.

Lähteet: Arkmedia/Reuters ja @fezferretson/TikTok

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.