Emma yritti tehdä sydämen muotoisia leivoksia – lopputuloksena hieman erilaiset nyyttikestit: "Nauroin hysteerisesti"
Amerikkalaisnaisen leipomukset eivät olleet ihan sitä, mitä piti.
Arizonalainen Emma Plummer on itseoppinut leipuri, joka on erikoistunut herkullisten macaronsien valmistamiseen, kertoo Buzzfeed.
Hiljattain 23-vuotias Emma sai kuitenkin huomata, että kokeneimmallekin leipurille käy toisinaan pieniä kömmähdyksiä. Tässä tapauksessa nainen oli yrittänyt kehitellä ystävänpäivää varten sydämen muotoisia macaronseja, mutta lopputulos ei ollut aivan sitä, mitä haettiin.
Sydämet muuttuivat nyyteiksi
Emma myöntää, ettei oikein tiennyt, mitä oli tekemässä, mutta leipoi luomuksensa joka tapauksessa. Uunista tultuaan leivokset kuitenkin muistuttivat jotain muuta kuin sydämiä.
– Yritin tehdä sydämiä, ja niistä tuli kuin kivespusseja, Emma kiteytti Twitterissä ansaiten twiitilleen yli 184 000 tykkäystä.
Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.
Nainen kertoo Buzzfeedille, että macaronsit kokivat kolauksen uunissa niin muotonsa kuin värinsäkin puolesta. Vaaleanpunainen väri haalistui uunissa täydellisesti ihon väriä muistuttavaksi – ja valitettavasti yhdessä niiden läsähtäneen muodon kanssa lopputulos muistutti niin Emman kuin Twitter-käyttäjienkin mielestä enemmänkin kiveksiä kuin sydämiä.
– Nauroin hysteerisesti, ja lähetin kuvan perheemme ryhmächattiin, ja kaikki olivat kuolla nauruun niiden takia, Emma kertoo Buzzfeedille.
Emmalle on ehdotettu muun muassa, että hän tekisi kives-macaronsejaan polttareihin tai vasektomialahjaksi.
– Täydentävät croissanttini, totesi Twitter-käyttäjä Mariah Coburn ja jakoi kuvan omasta peniksen muotoisesta leipomuksestaan:
Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.
Lähde: Buzzfeed
***
Testaa herkulliset maapähkinävoikeksit – nämä eivät voi mennä pieleen:
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mokkapalamutakakku
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa