Fazerilta mielenkiintoinen suklaauutuus – somessa riemuitaan joulumausta: "Vesi lirahtaa kielelle"
Vaikka jouluun on vielä useampi kuukausi aikaa, lukuisat ihmiset ovat jo ehtineet iloita uusista joulusuklaista. Yksi odotuksia herättänyt makeinen on Fazerin uusi inkiväärin ja mandariinin makuinen konvehti.
Videolta pääset kurkistamaan legendaaristen Turkinpippureiden valmistukseen.
Suklaa ja joulu kuuluvat erottomasti yhteen, muta mikään ei estä sinua herkuttelemasta suklailla mihin aikaan vuodesta tahansa. Facebookin Sydämeeni joulun teen -ryhmässä lukuisat ihmiset ovat osoittaneet kiinnostuksensa Fazerin uutuutta, mandariinin ja inkiväärin makuista konvehtia kohtaan.
– Mandariini ja inkivääri, nam!! Pakko ainakin maistaa, eräs kommentoija iloitsee.
– Nami. Vesi lirahtaa kielelle.
Osa kommentoijista muistuttaa, että inkiväärillä on tutkitusti lukuisia terveyshyötyjä. Siis lisää hyviä syitä syödä suklaata!
– Inkiväärillä on monia hyviä terveysvaikutuksia, kuten tulehduksen hillitseminen, eräs kommentoija toteaa.
Eräs ryhmän jäsen paljastaa, että kyseistä uutuutta olisi jo saatavilla Fazerin vierailukeskuksesta.
Täydellinen herkku syksyn pimeneviin iltoihin
Fazerin mukaan kuluttajat odottavat jouluna uusia makuja kääreellisiin suklaakonvehteihin, ja tänä vuonna viime vuoden suosikiksi nousseen Uuniomena-konvehdin rinnalle liittyy uusi mielenkiintoinen uutuus.
LUE MYÖS: Suklaamestari vinkkaa: Näistä merkeistä tunnistat laadukkaan suklaan – "kyllä sen eron maistaa"
– Uudessa maitosuklaakonvehdissa maistuu lämmittävä inkivääri ja tryffelitäytteen maustaa mehevä mandariini, Fazerin verkkosivuilla kerrotaan.
Inkiväärin ja mandariinin makuinen konvehti sopii paitsi jouluun, myös syksyn pimeneviin iltoihin – ja flunssakauteen.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Mokkapalamutakakku
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"