Iltalehden Pippuri.fi-ruokasivusto kertoo, että suositun Puffet-jäätelön keksin koostumus herättää vuosittain kysymyksiä kansan keskuudessa.
Oletko sinäkin törmännyt kovaan keksikuorrutteeseen Puffet-jäätelössä?
Iltalehden Pippuri.fi-ruokasivuston mukaan Puffet-jätskin keksin koostumus herättää jälleen keskustelua sosiaalisessa mediassa. Osa epäilee muun muassa saaneensa vanhentuneen jäätelön, jos hampaissa rouskuukin astetta kovempi Puffet-keksi. Tästä ei kuitenkaan ole kyse.
Pippurin haastattelema Pingviinin senior brand manager Eeva Marttinen kertoo, että kyse on itse asiassa tällöin tuoreesta jäätelöstä.
– Puffet-jäätelössä käytettävä keksi saapuu tehtaalle kovana keksinä, jonka sisään jäätelö laitetaan. Keksi luonnollisesti pehmenee jäätelön vaikutuksesta paketissa.
Onkin todennäköisempää, että kesällä pakastealtaasta tarttuu mukaan tuore, kovakeksinen Puffet, sillä jäätelöä tuotetaan kesäisin enemmän ja myös menekki on kovempi.
Marttinen kertoo Iltalehdelle yrityksen saavan vuosittain palautetta ja kyselyitä asiasta.
Lähde: Iltalehti