MTV:n ruokaohjelmista tuttu kokki Kari Aihinen muisteli uransa alkuvaiheita erikoishaastattelussa.
MTV Uutisten Makuja-ruokasivuilla kerrottiin aiemmin kokkina ja ravintoloitsijana tunnetun Kari Aihisen uusista ravintolasuunnitelmista. Aihinen kertoi kuulumisiaan vappuviikolla MTV:n Viiden jälkeen -ohjelmassa ja paljasti uuden ravintolansa avautuvan Helsingissä vuonna 2023.
Kokki pääsi lähetyksessä myös esittelemään veitsenkäyttötaitojaan.
Lue myös: Kari Aihinen avaamassa uuden ravintolan Helsinkiin: "Löydettiin fantastinen liiketila"
Kokki muisteli uransa alkuaikoja
Aihinen muisteli haastattelussa uransa alkuvaiheita, kun hän työskenteli kuuluisassa Michelin-ravintola Chez Dominquessa Helsingissä. Kokki on aiemmin kertonut Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa työskennelleensä huippuravintolassa pienellä palkalla.
– Siellä me Björckin kanssa istuttiin Dominiquen lattialla, että onko tässä mitään järkeä. Mutta se oli sitä aikakautta elämässä, olin sillon kolmekymppinen kundi, Aihinen muisteli ja jatkoi vielä.
– Se kuuluu siihen kokin elinkaareen: haluan olla paras ja mikään ei riitä. Aamulla mennään seitsemäksi töihin, yöllä yhdeltä kotiin, nukutaan viisi tuntia ja takaisin töihin.
Aihiselta kysyttiin haastattelun lopuksi myös keittiömokia, jotka kokille on jäänyt mieleen.