Kasviksia pursuava lasagne on tammikuun lohturuokaa parhaimmillaan. Hyödynnä sesongissa olevia edullisia juureksia!
Kokeile perinteisen lasagnen sijaan värikkäistä juureksista valmistettua versiota! Tähän mehevään lasagneen voit hyödyntää vihanneslokerosi aarteita.
– Juureslasgne on herkullinen tarjottava. Se valmistuu edullisista juureksista, joita voitkin käyttää oman makusi mukaan, ja sen mukaan, mitä kaapista löytyy, vinkkaa reseptin ideoinut Hellapoliisi Kati Jaakonen.
Lasagnessa käytetään nesteenä yllättäen myös hieman epätavallista raaka-ainetta, kikherneolutta. Tämä ainesosa ei kuitenkaan ole pakollinen.
– Kikherneolut antaa lasagnelle hapahkon aromin. Kokeile! Voit käyttää myös muuta olutta.
Nappaa ohje: Katin mehevä juureslasagne valmistuu edullisista raaka-aineista
2:10