Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Kaupasta saa nyt halvalla ainekset Katin lasagneen

kikherneoluella-ryyditetty-juureslasagne-1-220105_Z723316-large
Testaa Katin juureslasagne.MTV
Julkaistu 04.01.2025 17:34

Petra Tuominen

petra.tuominen@mtv.fi

Kasviksia pursuava lasagne on tammikuun lohturuokaa parhaimmillaan. Hyödynnä sesongissa olevia edullisia juureksia!

Kokeile perinteisen lasagnen sijaan värikkäistä juureksista valmistettua versiota! Tähän mehevään lasagneen voit hyödyntää vihanneslokerosi aarteita.

– Juureslasgne on herkullinen tarjottava. Se valmistuu edullisista juureksista, joita voitkin käyttää oman makusi mukaan, ja sen mukaan, mitä kaapista löytyy, vinkkaa reseptin ideoinut Hellapoliisi Kati Jaakonen.

Lasagnessa käytetään nesteenä yllättäen myös hieman epätavallista raaka-ainetta, kikherneolutta. Tämä ainesosa ei kuitenkaan ole pakollinen.

– Kikherneolut antaa lasagnelle hapahkon aromin. Kokeile! Voit käyttää myös muuta olutta.

Nappaa ohje: Katin mehevä juureslasagne valmistuu edullisista raaka-aineista

2:10img

Näin lanttu kannattaa kuoria ja pilkkoa!

Tuoreimmat aiheesta

Ruoka