Kesätarjoilut kohdilleen: Valmista oma boolikulho vesimelonista!
Puuttuuko boolikulho? Ei hätää. Valmista oma kulhosi vesimelonista.
Lasinen tai muovinen boolikulho ei ole ainoa vaihtoehto, kun haluat tarjoilla vieraillesi unohtumattoman juomaelämyksen.
Koverra vesimelonin puolikas tyhjäksi ja valmista haluamasi booli siihen.
Sinun ei tarvitse syödä kaikkea vesimelonia kerralla, vaan voit hyödyntää hedelmänlihan boolissa. Lusikoi vesimelonista pieniä palloja palloraudalla ja pakasta ne. Näin ne toimivat "jääpaloina" boolissasi. Jos et omista pallorautaa, soseuta vesimelonin lohkoja nopeasti tehosekoittimessa ja kaada syntynyt mehu jääpala-astiaan. Pakasta yön yli ja lisää kuutiot drinkkiisi suoraan jäisenä!
Makuja.fi – tykkää meistä Facebookissa ja seuraa Instagramissa!
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Henri Alénin italialainen tonnikala-papusalaatti eli insalata fagioli e tonno
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"