Kotipizzalta ainutlaatuinen kokeilu: Kotiinkuljetuksen hinta päivittyy viiden minuutin välein kysynnän mukaan – lähtöhinta vain 0,10 euroa
Toukokuun ajan pizzan voi saada kotiin kuljetettuna halvimmillaan kymmenellä sentillä, kun Kotipizza kokeilee verkkokaupan tilauksissaan dynaamista hinnoittelua.
Monelle kuluttajalle lentolippujen ja hotellivarausten yhteyksissä tutuksi tulleella dynaamisella hinnoittelulla tarkoitetaan hinnoittelua, jossa hinta muodostuu kysynnän mukaan. Myös ravintola-alalla dynaamista hinnoittelua on kokeiltu viime vuosien aikana, mutta Kotipizza kokeilee sitä ensimmäisenä suomalaisena ravintolaketjuna kotiinkuljetusten yhteydessä.
Kokeilu alkaa 6.5.2019.
Uusi hinnoittelu voi pienentää myös ruokahävikkiä
Toukuun 6. päivä lähtien Kotipizza tarjoaa asiakkailleen alan edelläkävijänä kotiinkuljetuksia, joiden hinta muuttuu kysynnän mukaan viiden minuutin välein. Hinta muodostuu kysynnän mukaan vaihdellen 0,10 euron ja 5,90 euron välillä. Kuljetuksen enimmäishinta on siis aina kuljetuksen normaali hinta eli 5,90 euroa.
– Parhaimmillaan hinnoittelu kysynnän perusteella vähentää ruokahävikkiä ja tehostaa ravintoloidemme kotiinkuljetusta. Uskon, että voimme oppia tästä kokeilusta paljon, sanoo Kotipizza Groupin asiakaskokemusjohtaja Johanna Kuosmanen.
Hinnoittelu on voimassa toukokuun ajan maanantaista keskiviikkoon klo 10–16 välisenä aikana.
– Olemme iloisia, että voimme kokeilla yhdessä Kotipizzan kanssa innovatiivista hinnoittelumallia. Dynaamisia hinnoitteluratkaisuja on käytössä ravintolaliiketoiminnassa ulkomailla ja olemme ylpeitä, että pääsemme nyt testaamaan sitä Suomessa, sanoo Priceffin toimitusjohtaja Tiina Laisi-Puheloinen.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Henri Alénin italialainen tonnikala-papusalaatti eli insalata fagioli e tonno
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"