Halloween-juhlien tarjoilut on usein suunniteltu kauhuteemaan sopiviksi. Jos haluat yllättää vieraasi astetta puistattavammalla herkulla, kokeile tätä huippukokin luomaa reseptiä, joka on saanut inspiraationsa kannibalismista.
Ruokataiteilija Tom Wolfen kehittelemä ihmislihaburgeri herättää syöjässään monenlaisia ajatuksia ja ennakkoluuloja. Vaikka nimi kuulostaa ällöttävältä, kyseessä on kuitenkin herkullinen gourmet-burgeri, jota kehitellessään huippukokki kertoo perehtyneensä ihmislihaa syöneiden henkilöiden kuvauksiin siitä, miltä ihmisen oikein liha maistuu.
LUE LISÄÄ AIHEESTA: Maistuisiko "ihmislihaburgeri"? Helsinkiin aukeava pop up -ravintola tarjoaa karmivan tilaisuuden maistaa jotain täysin erilaista
Videolta selviää, kuinka ihmislihaburgeri maistui toimittajille? Artikkeli jatkuu videon alla.
0:42
Alta löydät reseptin syksyn pelottavimpien burgereiden valmistamiseen.
Ihmislihaburgeri (4 annosta)
Pihviin:
1 osa possun jauhelihaa
1 osa naudan jauhelihaa
1 osa kuutioitua kanan maksaa
2 tl Dijon-sinappia
2 tl Worcesterkastiketta
1/2 tl suolaa
1/2 tl pippuria
Hampurilaiseen:
Hampurilaissämpylöitä
Salaattia
Suolakurkkua
Dijon-majoneesia
Veriketsuppia (sisältää: vadelmapyreetä, punaviinietikkaa ja ketsuppia)
Sekoita pihvin ainesosat keskenään ja paista kypsiksi. Voit kasata burgerit valmiiksi tai antaa vieraiden koota omat annoksensa.