Mies tuohtui tyttöystävän tavasta – sai muutkin kiistelemään: Lisätäänkö mehutiiviste lasiin ennen vettä, vai vasta sen jälkeen?
Lorautatko mehutiivistettä lasiin ennen vai jälkeen veden lisäämisen? Tämä viattomalta tuntuva kysymys on asia, joka on herättänyt sosiaalisessa mediassa voimakkaita tunteita ja kiivasta keskustelua.
Keskustelu heräsi erään Reddit-käyttäjän tuotua ilmi tyttöystävänsä tavan, jota kirjoittaja ei voinut itse lainkaan ymmärtää.
– Tyttöystäväni lisää tiivistettä veden jälkeen, enkä tiedä kuinka suhtautuisin asiaan, käyttäjä aldershotsam396 kirjoittaa Redditissä.
Pian julkaisun jälkeen kommenttikenttään alkoi sadella ihmisten melko jyrkkiäkin mielipiteitä asiaan liittyen. Eräiden kommenttien mukaan miehen tulisi jättää tyttöystävä välittömästi.
Toiset käyttäjät ovat kuitenkin ryhtyneet puolustamaan tapaa kertomalla, että lisäämällä mehun viimeiseksi saadaan aikaan kauniita väripyörteitä, kun mehu sekoittuu veden joukkoon. Se voi olla joidenkin mielestä rentouttavaa katseltavaa.
Oikeaa vastausta kysymykseen ei valitettavasti ole
Asia on selvästi vakava, sillä Twitterissä on jo jonkin aikaa keskusteltu kiivaasti samasta aiheesta.
– Uskon vakaasti, että tiiviste pitää lisätä veden jälkeen. Jos teet asian toistepäin, olet todennäköisesti sellainen henkilö, joka kaataa maitoa mukiin ennen kahvia, eräässä twiitissä todetaan.
– Isäni laittaa tiivistettä veden jälkeen, enkä ole koskaan ollut yhtä varma siitä, että minut on adoptoitu, toisessa kommentissa puolestaan todetaan.
Keskustelu aiheen ympäriltä käy kiivaana, mutta mikä on sitten oikea vastaus? Valitettavasti sitä ei ole. Vaikka mehupurkeissa on lähes aina laimennussohjeet, niissä ei kerrota, missä järjestyksessä asia pitäisi hoitaa. Kinastelu aiheen ympäriltä jatkukoon siis ikuisesti.
Lähde: Metro
***
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Mokkapalamutakakku
-
Piparijäätelö
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka