Paahdetut vaahtokarkit ovat täydellinen nuotioherkku, mutta millainen on vaahtokarkin optimaalinen paahtoaste? Siitä väännetään nyt sosiaalisessa mediassa.
Vaahtokarkin paahtaminen on taitolaji. Liian pikainen paahtaminen jättää karkin sisuksen raa'aksi, mutta tummempaa pintaa tavoitellessa käristymisen riski on suuri.
Toki täydellisen vaahtokarkin paahtoaste on myös mielipidekysymys. Se ei silti estä sitä, ettei optimaalisesta vaahtokarkin paahtoasteesta voisi vääntää kättä sosiaalisessa mediassa.
Twitterissä ollaan nimittäin haettu sitä yhtä oikeaa paahtoastetta sokerisille herkuille.
Keskustelusta käy ilmi, että moni syö vaahtokarkkinsa mieluummin kunnolla ruskistettuna kuin kalvakkana.
Hiilenmustat vaahtokarkit eivät innostaneet
Twitter-käyttäjä Yashar Ali jakoi pikaviestipalvelussa kuvan kymmenestä eriasteisesti paahdetusta vaahtokarkista. Kuvan yhteydessä hän nimesi keskimmäiset paahtoasteet parhaiksi.
Jos twiitti ei näy, voit avata sen tästä.
Kaikki eivät kuitenkaan ole olleet samaa mieltä keskustelun avaajan kanssa. Siinä missä hiilenmustiksi paahdetut vaahtokarkit eivät herättäneet suurta innostusta someväen keskuudessa, vaaleammat paahtoasteet keräsivät puoltavia ääniä.
”2. Sairaat ihmiset valitsevat 9 tai 10. Oi luoja.” Jos twiitti ei näy, voi avata sen tästä.
Toiset myös huomauttivat, että asteikosta puuttuu lukuisia tummempia paahtoasteita, jotka eivät ole yhtä käristyneitä kuin aste 9, mutta eivät myöskään yhtä vaaleita kuin paahtoaste 7.
”7 ja 9 välillä on suuri kirjo, joita ei kunnolla näytetä tässä kuvassa.” Jos twiitti ei näy, voit avata sen tästä.
Mieluisimmaksi käristysasteeksi nousi vaihtoehto 8. Siinä vaahtokarkin pinta on selkeästi saanut ruskeutta, mutta se ei ole kokonaan mustunut.
”Se on 8 tai ei mitään. 5 tai 6? Oletko tosissasi?” Jos twiitti ei näy, voit avata sen tästä.
”8 on ainoa hyväksyttävä vastaus.” Jos twiitti ei näy, voit avata sen tästä.
LUE MYÖS: Valitse näistä yksi kuva: Tapasi syödä paahtoleipää paljastaa totuuden persoonallisuudestasi
***
7:33
Lähteet: Twitter, The Kitch