Oletko tajunnut aiemmin? Yksi simppeli muutos nopeuttaa joulutorttujen tekemistä huomattavasti
Kun leivot perinteisiä joulutorttuja, leikkaat luultavasti taikinalevyt ensin puoliksi, jonka jälkeen teet jokaiseen torttulevyyn yksitellen viillot. Tämä ei kuitenkaan ole se kaikkein tehokkain tapa.
Joulukuussa torttutaikinalevyjen myynti käy kuumana ja suomalaiset leipovat innokkaasti perinteisiä tähtitorttuja. Perinteinen tapa valmistaa tortut on todella helppo – mutta entä jos se voisi olla vieläkin helpompaa?
Jos torttujen taittelu ei inspiroi ollenkaan, kannattaa testata nämä Sarin ideoimat laiskurin joulutortut.
Perinteisten tähtitorttujen tekijöille on myös olemassa yksinkertainen, prosessia nopeuttava keino, jota moni ei ehkä ole tullut ajatelleeksi. Sen sijaan, että torttulevyihin tehdään yksi kerrallaan viillot, voi homman hoitaa muutamassa erässä. Aseta sulaneet taikinalevyt päällekäin, leikkaa puoliksi ja tee viillot samanaikaisesti koko kasaan!
Katso yllä olevalta videolta, miten helppoa homma on.
Juttu on julkaistu ensimmäisen kerran joulukuussa 2019.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Mokkapalamutakakku
-
Piparijäätelö
-
Anun lohipiirakka
-
Kurpitsapiirakka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä