Pieniä ketsuppipusseja kannattaakin käyttää ihan toisin kuin on luultu – täydellistä ranujen kanssa: "Niin paljon enemmän järkeä"
Erica avasi ketsuppipussin "oikealla tavalla" ja sai katsojat yllättymään.
Kokkausvideoistaan ja -nikseistään tunnettu somepersoona Erica Feinstein Kuiper on yllättänyt fanit ketsuppiniksillään. Video, jolla Erica esittelee oikeaa tapaa avata pikaruokaravintolan ketsuppipussi, on katsottu jo miljoonia kertoja, kertoo The Sun.
– Tärkeä ranskalaisniksi, hän totesi videonsa ohessa.
Älä käytä avaamiseen lyhyttä sivua
Videolla Erica ei suinkaan revi pussia auki lyhyttä sivua pitkin. Sen sijaan pussi kannattaa avata pitkän sivun puolelta, koska se aukeaa lyhyttä sivua koristavan sahalaidan ansiosta helposti. Kolmen lapsen äiti Erica kertoo, että niksissä on toinenkin etu.
– Kun avaa pussin, ranskalaisia voi dipata suoraan pussiin.
Erican niksi. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.
Lue myös: Totaalisen älytöntä! Katie tilasi krapulassa McDonald'sin hampurilaisen, joka hakee vertaistaan
"Tuntuu, että koko elämäni on valetta"
Videolla on jo yli kolme miljoonaa katselukertaa. Monille niksi tuli täytenä yllätyksenä.
– Tässä on niin paljon enemmän järkeä, yksi kommentoija toteaa.
– Tämä video muutti koko elämäni, toinen sanoo.
– Tuntuu, että minun olisi pitänyt tajuta tämä itse, kolmas ihmettelee.
– Vau. Olen 40, enkä koskaan tajunnut tätä, neljäs tunnustaa.
– Tuntuu, että koko elämäni on valetta. Miten kukaan ei ole ennen näyttänyt tätä minulle? Niin fiksua, Instagramissakin hehkutetaan.
Kelly kokeili niksiä, joka toimi. Tällä videolla on yli kahdeksan miljoonaa katselukertaa! Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.
Tämäkin ketsuppiniksi yllätti aiemmin
Jo aiemmin niksivideoistaan tunnettuSid, siis nimimerkki sidneyraz, yllätti katsojat vinkkaamalla, ettei ketsuppia todellakaan kannata turauttaa ulos pussista ranskalaisten päälle. Sen sijaan niitä tulee dippailla pussin sisään. Näin säästytään sotkulta.
Mies tosin avasi ketsuppipaketin lyhyttä sivua pitkin, mikä osaltaan hermostutti katsojat. Erican niksi oli siis heille jo tuttu!
Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.
Kokeile tätäkin! Simppelin niksin avulla saat kaikki jääpalapussin palat kerralla ulos:
Entä saako nahistuneesta porkkanasta uudestaan tuoreen veroisen ja napakan vesikylvyssä? Testasimme hittiniksin:
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku