Bagelit täytettynä mozzarellalla ja tomaatilla
Bagelit ovat ruokaisa aamiainen, kevyt lounas tai täyttävä välipala. Tässä tarjoamme vege-vaihtoehdon, jossa rinkelit on täytetty tomaateilla ja mozzarellalla.
- Ruokavalio: Kasvisruoka
Neljälle
- 4 bagel-rinkeliä
- 1 rasia Philadelphia-juustoa
- 2 keltaista tomaattia
- 2 punaista tomaattia
- 100 g marinoituja aurinkokuivattuja tomaatteja
- 2 palloa mozzarellaa
- suolaa ja valkopippuria
- vihanneskrassia
Valmistusohje
1. Halkaise bagelit. Voitele alaosa Philadelphia-juustolla.
2. Viipaloi tuoreet tomaatit ja hienonna aurinkokuivatut. Viipaloi mozzarella. Lado bagelille vuorotellen tomaattiviipaleita, aurinkokuivattujen tomaattien haketta ja mozzarellasiivuja. Sirottele päälle suolaa ja pippuria.
3. Koristele vihanneskrassilla ja nosta bagelin kansiosa päälle.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku