Bagelit täytettynä mozzarellalla ja tomaatilla
Bagelit ovat ruokaisa aamiainen, kevyt lounas tai täyttävä välipala. Tässä tarjoamme vege-vaihtoehdon, jossa rinkelit on täytetty tomaateilla ja mozzarellalla.
- Ruokavalio: Kasvisruoka
Neljälle
- 4 bagel-rinkeliä
- 1 rasia Philadelphia-juustoa
- 2 keltaista tomaattia
- 2 punaista tomaattia
- 100 g marinoituja aurinkokuivattuja tomaatteja
- 2 palloa mozzarellaa
- suolaa ja valkopippuria
- vihanneskrassia
Valmistusohje
1. Halkaise bagelit. Voitele alaosa Philadelphia-juustolla.
2. Viipaloi tuoreet tomaatit ja hienonna aurinkokuivatut. Viipaloi mozzarella. Lado bagelille vuorotellen tomaattiviipaleita, aurinkokuivattujen tomaattien haketta ja mozzarellasiivuja. Sirottele päälle suolaa ja pippuria.
3. Koristele vihanneskrassilla ja nosta bagelin kansiosa päälle.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Toast skagen Harri Syrjäsen tapaan
-
Hanna Sumarin jumalattaren ruusukaalit
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Saaristolaisleipä eli Nauvon limppu – Sadun resepti on yksinkertaisesti paras
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka