Bagelit täytettynä mozzarellalla ja tomaatilla

Bagelit ovat ruokaisa aamiainen, kevyt lounas tai täyttävä välipala. Tässä tarjoamme vege-vaihtoehdon, jossa rinkelit on täytetty tomaateilla ja mozzarellalla.

Neljälle

  • 4 bagel-rinkeliä
  • 1 rasia Philadelphia-juustoa
  • 2 keltaista tomaattia
  • 2 punaista tomaattia
  • 100 g marinoituja aurinkokuivattuja tomaatteja
  • 2 palloa mozzarellaa
  • suolaa ja valkopippuria
  • vihanneskrassia

Valmistusohje

1. Halkaise bagelit. Voitele alaosa Philadelphia-juustolla.

2. Viipaloi tuoreet tomaatit ja hienonna aurinkokuivatut. Viipaloi mozzarella. Lado bagelille vuorotellen tomaattiviipaleita, aurinkokuivattujen tomaattien haketta ja mozzarellasiivuja. Sirottele päälle suolaa ja pippuria.

3. Koristele vihanneskrassilla ja nosta bagelin kansiosa päälle.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.