Lämmitä uuni 200-asteeseen. Laita leipäviipaleet leivinpaperin päälle pellille ja sivele niille öljyä. Ripottele päälle suolaa ja mustapippuria.
Paista uunissa 6 minuuttia, kunnes leivät ovat ruskeita reunoilta mutta vielä pehmeitä keskeltä. Hiero leipiä valkosipulinkynnellä ja siirrä syrjään.
Leikkaa valksipulit ohuiksi siivuiksi. Lämmitä loput öljystä isossa paistinpannussa. Lisää valkosipuli ja chilit, ruskista. Lisää revitty jäävuorisalaatti ja sekoittele. Hämmennä sekaan rusinat, pinjansiemenet ja viinietikka. Sekoittele ja lämmitä kuumaksi.
Levitä gorgonzola paksuksi kerrokseksi krostineille. Lusikoi päälle vihannesseos. Ota juustohöylällä parmesanista lastuja ja koristele.