Hedelmäsalaatti rommilla

Hedelmäsalaatti on tuttu monelle, mutta oletko kokeillut hedelmäsalaattia lämpimänä? Tämä sopii vaikka juhannusherkuksi!

Ainekset

  • 1 omena
  • 1 appelsiini
  • 1 prk ananasta paloina
  • 3 tuoretta luumua
  • 4 rkl hunajaa
  • 1 cl rommia
  • 1 tl vaniljasokeria
  • 1 tähtianis
  • 2 rkl voita

Valmistusohje

Kuori ja paloittele hedelmät reilun kokoisiksi palasiksi. Käytä myös jotain säilykehedelmää, mistä saat haudutusliemen.

Kuumenna pannulla voita ja paista hedelmiä nopeasti. Lisää hunajaa, vaniljaa ja tähtianis.

Mausta rommilla ja kaada säilykepurkin ananasmehu päälle. Kiehauta, mutta älä enää keittele.

Lisäksi sopii oivallisesti vaniljajäätelö tai kermavaahto.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!