Hedelmäsalaatti rommilla
Hedelmäsalaatti on tuttu monelle, mutta oletko kokeillut hedelmäsalaattia lämpimänä? Tämä sopii vaikka juhannusherkuksi!
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Kasvisruoka
Ainekset
- 1 omena
- 1 appelsiini
- 1 prk ananasta paloina
- 3 tuoretta luumua
- 4 rkl hunajaa
- 1 cl rommia
- 1 tl vaniljasokeria
- 1 tähtianis
- 2 rkl voita
Valmistusohje
Kuori ja paloittele hedelmät reilun kokoisiksi palasiksi. Käytä myös jotain säilykehedelmää, mistä saat haudutusliemen.
Kuumenna pannulla voita ja paista hedelmiä nopeasti. Lisää hunajaa, vaniljaa ja tähtianis.
Mausta rommilla ja kaada säilykepurkin ananasmehu päälle. Kiehauta, mutta älä enää keittele.
Lisäksi sopii oivallisesti vaniljajäätelö tai kermavaahto.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku