Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Hedelmäsalaatti rommilla

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Hedelmäsalaatti on tuttu monelle, mutta oletko kokeillut hedelmäsalaattia lämpimänä? Tämä sopii vaikka juhannusherkuksi!

Ainekset

  • 1 omena
  • 1 appelsiini
  • 1 prk ananasta paloina
  • 3 tuoretta luumua
  • 4 rkl hunajaa
  • 1 cl rommia
  • 1 tl vaniljasokeria
  • 1 tähtianis
  • 2 rkl voita

Valmistusohje

Kuori ja paloittele hedelmät reilun kokoisiksi palasiksi. Käytä myös jotain säilykehedelmää, mistä saat haudutusliemen.

Kuumenna pannulla voita ja paista hedelmiä nopeasti. Lisää hunajaa, vaniljaa ja tähtianis.

Mausta rommilla ja kaada säilykepurkin ananasmehu päälle. Kiehauta, mutta älä enää keittele.

Lisäksi sopii oivallisesti vaniljajäätelö tai kermavaahto.

Tuoreimmat aiheesta

Hedelmäsalaatti