Juustolaatikko leikkeleillä

Leipää ja juustoa samassa vuoassa – käytännöllistä ja hyvää. Voit tarjoilla laatikon tomaattisalaatin kanssa leikkeleiden sijaan, jos haluat.

Neljälle-viidelle

  • 10-12 viipaletta vaaleaa leipää, paahdettuina
  • 300 g emmentaljuustoa, viipaleina
  • 3 kananmunaa
  • 5 dl maitoa
  • suolaa ja mustapippuria

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Voitele uuninkestävä vuoka. Lado vuorotellen leipää ja juustoa vuokaan.

2. Vatkaa munat ja maito, mausta ja kaada vuokaan. Paista uunin keskitasolla n. 30 minuuttia.

3. Tarjoile maukkaiden leikkeleiden kera.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!