Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Juustolaatikko leikkeleillä

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Leipää ja juustoa samassa vuoassa – käytännöllistä ja hyvää. Voit tarjoilla laatikon tomaattisalaatin kanssa leikkeleiden sijaan, jos haluat.

Neljälle-viidelle

  • 10-12 viipaletta vaaleaa leipää, paahdettuina
  • 300 g emmentaljuustoa, viipaleina
  • 3 kananmunaa
  • 5 dl maitoa
  • suolaa ja mustapippuria

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Voitele uuninkestävä vuoka. Lado vuorotellen leipää ja juustoa vuokaan.

2. Vatkaa munat ja maito, mausta ja kaada vuokaan. Paista uunin keskitasolla n. 30 minuuttia.

3. Tarjoile maukkaiden leikkeleiden kera.

Tuoreimmat aiheesta

Kasvislaatikko