Kala-vihannespata

Tämä on sekä kevyt että maukas ruokalaji. Elleivät linjat ole sinulle ongelma, tarjoile ruoka mielellään valkosipulimajoneesin kanssa. Voit muunnella pataa vaihtamalla persiljan tilliin.

Kolmelle-neljälle

  • n. 600 g kalafileetä
  • 1 rkl rapsiöljyä
  • suolaa ja jauhettua valkopippuria
  • 1 tl kuivattua rakuunaa
  • 1-2 sipulia
  • 1 iso paprika, viipaloituna
  • hienonnettua persiljaa

Valmistusohje

1. Kaada öljy pannuun ja lisää kala. Mausta suolalla, pippurilla ja rakuunalla.

2. Viipaloi sipulit, laita sipuli ja paprika kalan päälle, ripottele päälle persiljaa.

3. Hauduta hiljalleen kannen alla 10-15 minuuttia tai kunnes kala on kypsää. Riisi tai perunamuusi ovat hyviä lisukkeita.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!