Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Kala-vihannespata

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Tämä on sekä kevyt että maukas ruokalaji. Elleivät linjat ole sinulle ongelma, tarjoile ruoka mielellään valkosipulimajoneesin kanssa. Voit muunnella pataa vaihtamalla persiljan tilliin.

Kolmelle-neljälle

  • n. 600 g kalafileetä
  • 1 rkl rapsiöljyä
  • suolaa ja jauhettua valkopippuria
  • 1 tl kuivattua rakuunaa
  • 1-2 sipulia
  • 1 iso paprika, viipaloituna
  • hienonnettua persiljaa

Valmistusohje

1. Kaada öljy pannuun ja lisää kala. Mausta suolalla, pippurilla ja rakuunalla.

2. Viipaloi sipulit, laita sipuli ja paprika kalan päälle, ripottele päälle persiljaa.

3. Hauduta hiljalleen kannen alla 10-15 minuuttia tai kunnes kala on kypsää. Riisi tai perunamuusi ovat hyviä lisukkeita.

Tuoreimmat aiheesta

Kalapata