Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Kananmunia cocotte ja kylmäsavulohta

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Ainekset

  • 4 kananmunaa
  • 1-1,5 dl kermaa
  • 2 rkl juustoraastetta
  • 80 g kylmäsavulohta
  • ruohosipulia
  • suolaa ja valkopippuria

Valmistusohje

Sekoita kerma ja juustoraaste keskenään. Varaa neljä pientä kuppia ja aseta kylmäsavulohisiivut niiden pohjille. Riko munat yksitellen kuppeihin. Hienonna ruohosipuli ja yhdistä kermajuusto seokseen. Mausta munat suolalla ja pippurilla. Kaada kermajuustoseosta kuppeihin niin että keltuainen lähes peittyy. Paista cocottet uunissa noin 10 minuuttia 190 asteessa.. Keltuaisen tulisi olla juokseva mutta lämmin. Nauti tuoreen leivän kera!

Tuoreimmat aiheesta

Munat