Kapris-jauhelihapihvit ja juuresrösti

Kesän kasvattamasta perunasta, porkkanasta ja palsternakasta valmistuu herkullinen juuresrösti.

Ainekset

  • 400 g jauhelihaa
  • 1 kananmuna
  • 1 rkl pieniä kapriksia
  • 1 punasipuli
  • 1 rkl korppujauhoja
  • 1 prk kermaviiliä
  • 1-2 tl suolaa
  • mustapippuria

Valmistusohje

Sekoita kermaviili ja korppujauhot kulhossa ja anna turvota 15 minuutin ajan.

Sekoita sillä aikaa toisessa kulhossa jauheliha, kananmuna, kaprikset, hienonnettu punasipuli sekä mausteet tasaiseksi taikinaksi.

Lisää lopuksi turvonneet korppujauhot. Sekoita ja nosta taikina jääkaappiin tunniksi. Muotoile siitä pihvejä ja paista grillissä mehukkaan kypsiksi.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!