Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Kapris-jauhelihapihvit ja juuresrösti

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Kesän kasvattamasta perunasta, porkkanasta ja palsternakasta valmistuu herkullinen juuresrösti.

Ainekset

  • 400 g jauhelihaa
  • 1 kananmuna
  • 1 rkl pieniä kapriksia
  • 1 punasipuli
  • 1 rkl korppujauhoja
  • 1 prk kermaviiliä
  • 1-2 tl suolaa
  • mustapippuria

Valmistusohje

Sekoita kermaviili ja korppujauhot kulhossa ja anna turvota 15 minuutin ajan.

Sekoita sillä aikaa toisessa kulhossa jauheliha, kananmuna, kaprikset, hienonnettu punasipuli sekä mausteet tasaiseksi taikinaksi.

Lisää lopuksi turvonneet korppujauhot. Sekoita ja nosta taikina jääkaappiin tunniksi. Muotoile siitä pihvejä ja paista grillissä mehukkaan kypsiksi.

Tuoreimmat aiheesta

Jauhelihapihvit