SALMIAKKIFUDGET: Vuoraa noin 20 cm x 25 cm suorakaiteen muotoinen vuoka leivinpaperilla. Paloittele valkosuklaa vesihauteessa olevaan kulhoon. Kaada päälle kondensoitu maito ja sulata kevyesti sekoitellen. Kun seos on sulanut tasaiseksi, ota kulho pois vesihauteesta ja sekoita joukkoon turkinpippurirouhe. Levitä massa esivalmisteltuun vuokaan. Koristele salmiakkiströsseleillä tai -karkeilla. Anna kovettua kylmässä ja leikkaa jähmettyneenä paloiksi.
MOKKAPALAFUDGET: Vuoraa noin 20 cm x 25 cm suorakaiteen muotoinen vuoka leivinpaperilla. Liuota kahvirouhe lusikalliseen kuumaa vettä. Paloittele maitosuklaa vesihauteessa olevaan kulhoon. Kaada päälle kondensoitu maito sekä kahvi ja sulata kevyesti sekoitellen. Kun seos on sulanut tasaiseksi, ota kulho pois vesihauteesta. Levitä massa esivalmisteltuun vuokaan. Koristele strösseleillä ja makeisilla. Anna kovettua kylmässä ja leikkaa jähmettyneenä paloiksi.