Kukkakaalia ja pekonia Polonaise
Julkaistu
Kukkakaali on terveellistä ja hyvää. Jos tarjoilet kukkakaalin kokonaisena se on kaiken lisäksi tyylikkään näköinen päivällispöydässä.
Neljälle
- 1 iso kukkakaali
- 3 kananmunaa
- 50 g voita
- 1 dl murustettua, kuivaa vaaleaa leipää
- 1 dl hienonnettua persiljaa
- 1 pkt pekonia
Valmistusohje
1. Puhdista kukkakaali ja keitä se kypsäksi kevyesti suolatussa vedessä. Valuta ja aseta vadille. Keitä kananmunat kovaksi ja kuori ne.
2. Sulata voi nopeasti, sekoita siihen leivänmurut ja kaada kukkakaalin päälle.
3. Ripottele päälle persiljaa. Paista pekonit. Asettele munasilppua ja pekonia kukkakaalin ympärille.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Mokkapalamutakakku
-
Piparijäätelö
-
Anun lohipiirakka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka