Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Makaronivanukas

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Maukasta ja täyttävää arkiruokaa, jota koko perhe arvostaa.

Neljälle

  • 4 dl pikamakaroneja
  • 200 pekonia, kuutioituna
  • 1 maustemitta muskottia
  • 2 dl porkkanoita ja herneitä, pakastettuja
  • 2 kananmunaa
  • 3 ½ dl maitoa
  • suolaa ja pippuria
  • oliiviöljyä

Valmistusohje

1. Keitä makaronit kypsiksi. Siivilöi vesi pois ja kuumenna keitetyt makaronit kattilassa 1 ruokalusikallisessa oliiviöljyä. Mausta mustapippurilla ja muskotilla.

2. Kuumenna uuni 225 asteeseen.

3. Paista pekoni. Sekoita pekoni, makaronit ja vihannekset uunivuoassa. Vatkaa munat ja maito ja lisää vuokaan. Paista uunin keskitasolla kunnes munamaito on jähmettynyt, noin 20 minuuttia.

Tuoreimmat aiheesta

Suolainen vanukas