Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Makkarasalaatti

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Maukkaat makkarat ovat nautittavia – joten mikseivät myös salaatin aineksena?

Neljälle

  • 4 keitettyä makkaraa
  • 5 keitettyä perunaa
  • 1/3 kurkku
  • halutessasi, muutama viipale etikkakurkkua
  • 4 tomaattia
  • 1 punasipuli
  • 1 pieni nippu ruohosipulia
  • 1 ½ dl majoneesia
  • 1 rkl sinappia
  • ½ dl ranskankermaa
  • suolaa, pippuria

Valmistusohje

1. Viipaloi keitetyt, kylmät makkarat. Paloittele keitetyt, kylmät perunat, tuore kurkku ja halutessasi etikkakurkku pieniksi kolmioiksi. Halkaise tomaatit, suikaloi punasipuli ja ruohosipuli.

2. Mausta majoneesi sinapilla, ranskankermalla, suolalla ja pippurilla ja sekoita kaikki ainekset paitsi tomaatit. Aseta salaatti kulhoon ja koristele tomaateilla.

Tuoreimmat aiheesta

Makkarasalaatti