Makkarasalaatti

Maukkaat makkarat ovat nautittavia – joten mikseivät myös salaatin aineksena?

Neljälle

  • 4 keitettyä makkaraa
  • 5 keitettyä perunaa
  • 1/3 kurkku
  • halutessasi, muutama viipale etikkakurkkua
  • 4 tomaattia
  • 1 punasipuli
  • 1 pieni nippu ruohosipulia
  • 1 ½ dl majoneesia
  • 1 rkl sinappia
  • ½ dl ranskankermaa
  • suolaa, pippuria

Valmistusohje

1. Viipaloi keitetyt, kylmät makkarat. Paloittele keitetyt, kylmät perunat, tuore kurkku ja halutessasi etikkakurkku pieniksi kolmioiksi. Halkaise tomaatit, suikaloi punasipuli ja ruohosipuli.

2. Mausta majoneesi sinapilla, ranskankermalla, suolalla ja pippurilla ja sekoita kaikki ainekset paitsi tomaatit. Aseta salaatti kulhoon ja koristele tomaateilla.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.