Makkarasalaatti
Maukkaat makkarat ovat nautittavia – joten mikseivät myös salaatin aineksena?
Neljälle
- 4 keitettyä makkaraa
- 5 keitettyä perunaa
- 1/3 kurkku
- halutessasi, muutama viipale etikkakurkkua
- 4 tomaattia
- 1 punasipuli
- 1 pieni nippu ruohosipulia
- 1 ½ dl majoneesia
- 1 rkl sinappia
- ½ dl ranskankermaa
- suolaa, pippuria
Valmistusohje
1. Viipaloi keitetyt, kylmät makkarat. Paloittele keitetyt, kylmät perunat, tuore kurkku ja halutessasi etikkakurkku pieniksi kolmioiksi. Halkaise tomaatit, suikaloi punasipuli ja ruohosipuli.
2. Mausta majoneesi sinapilla, ranskankermalla, suolalla ja pippurilla ja sekoita kaikki ainekset paitsi tomaatit. Aseta salaatti kulhoon ja koristele tomaateilla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku