Marinoidut kanavartaat
Tähän kesäiseen menuun kuuluvat olennaisena osana herkullisessa marinadissa pyöräytetyt kanavartaat, oliivit ja herkkusienet.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon
Ainekset
- 2 broilerinrintaa
- 8 basilikanlehteä
- ½ sitruunan mehu
- ½ tuoretta chiliä
- suolaa
- varrastikkuja
- öljyä paistamiseen
Valmistusohje
Satsista riittää isompaankin nälkään, sillä näiden grillimaistiaisten lisäksi tarjolla on myös valkosipulista porsaan kassleria pastan kera.
Leikkaa broilerinliha suuriksi kuutioiksi ja purista niiden päälle sitruunamehua. Mausta suolalla, basilikalla ja tuoreella chilillä. Anna marinoitua vähintään puoli tuntia, sivele öljyllä ja pistele lihat vartaisiin. Grillaa vartaat kypsiksi juuri ennen tarjoilua.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku