Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Marinoidut kanavartaat

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Tähän kesäiseen menuun kuuluvat olennaisena osana herkullisessa marinadissa pyöräytetyt kanavartaat, oliivit ja herkkusienet.

Ainekset

  • 2 broilerinrintaa
  • 8 basilikanlehteä
  • ½ sitruunan mehu
  • ½ tuoretta chiliä
  • suolaa
  • varrastikkuja
  • öljyä paistamiseen

Valmistusohje

Satsista riittää isompaankin nälkään, sillä näiden grillimaistiaisten lisäksi tarjolla on myös valkosipulista porsaan kassleria pastan kera.

Leikkaa broilerinliha suuriksi kuutioiksi ja purista niiden päälle sitruunamehua. Mausta suolalla, basilikalla ja tuoreella chilillä. Anna marinoitua vähintään puoli tuntia, sivele öljyllä ja pistele lihat vartaisiin. Grillaa vartaat kypsiksi juuri ennen tarjoilua.

Tuoreimmat aiheesta

Kanavartaat