Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Marinoitu kalkkunanrinta

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Osta kevyesti savustettua kalkkunanrintaa, se on sekä mehevää että kätevää tarjoilla.

Kuudelle

  • 600-700 g savukalkkunanrintaa
  • 1 salottisipuli
  • 1 iso vihreä omena
  • 3-4 dl omenasiideriä

Lisäksi

  • keitettyä, puristettua perunaa
  • voitaikinapasteijoita

Valmistusohje

1. Pane liha kulhoon. Silppua sipuli ja kuorittu omena. Sekoita sipuli- ja omenasilppu sekä siideri ja kaada lihan päälle. Anna marinoitua vuorokauden viileässä. Kääntele lihaa pari kertaa.

2. Viipaloi liha, asettele vadille ja lusikoi vähän marinadia päälle.

3. Tarjoile lisäksi keitettyä puristettua perunaa. Voitaikinapasteijat esim. herkkusienimuhennostäytteellä ovat hyviä lisäksi.

Tuoreimmat aiheesta

Kalkkunaa