Marinoitu kalkkunanrinta

Osta kevyesti savustettua kalkkunanrintaa, se on sekä mehevää että kätevää tarjoilla.

Kuudelle

  • 600-700 g savukalkkunanrintaa
  • 1 salottisipuli
  • 1 iso vihreä omena
  • 3-4 dl omenasiideriä

Lisäksi

  • keitettyä, puristettua perunaa
  • voitaikinapasteijoita

Valmistusohje

1. Pane liha kulhoon. Silppua sipuli ja kuorittu omena. Sekoita sipuli- ja omenasilppu sekä siideri ja kaada lihan päälle. Anna marinoitua vuorokauden viileässä. Kääntele lihaa pari kertaa.

2. Viipaloi liha, asettele vadille ja lusikoi vähän marinadia päälle.

3. Tarjoile lisäksi keitettyä puristettua perunaa. Voitaikinapasteijat esim. herkkusienimuhennostäytteellä ovat hyviä lisäksi.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.