Meksikolainen munasalaatti
Tarjoa tämä meksikolaiseen tapaan maustettu, makoisa muna-vihannessalaatti alkuruoaksi. Sen seuraan sopii mainiosti muutama viipale ilmakuivattua kinkkua.
- Ruokavalio: Gluteeniton
4 annosta
- 3 kovaksi keitettyä kananmunaa
- 1 sellerinvarsi
- ½ keltainen paprika
- ½ punainen paprika
- 1 avokado
- 1 valkosipulinkynsi
- 1 limetti
- ½ tl jauhettua juustokuminaa
- 1 tl silputtua tuoretta korianteria
- 1 dl majoneesia
Tarjoiluun
- 12 viipaletta parmankinkkua
- punasalaattia
- persiljaa
Valmistusohje
1. Hienonna kananmuna ja selleri. Leikkaa paprika pieniksi kuutioiksi.
2. Kuori avokado ja leikkaa se pieniksi paloiksi. Purista päälle limettimehua ja sekoita. Lisää kananmuna, paprika ja selleri. Sekoita keskenään majoneesi ja puristettu valkosipuli. Mausta juustokuminalla ja korianterilla. Sekoita vihannesseoksen joukkoon.
3. Annostele punasalaatti neljälle asetille. Annostele sitten päälle munasalaattia. Koristele persiljalla ja kinkulla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Henri Alénin italialainen tonnikala-papusalaatti eli insalata fagioli e tonno
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Marry Me -kana – paras broilerikastike puolessa tunnissa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"