Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Paahtopaistia ranskalaisen tomaattisalaatin kera

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Kypsä paahtopaisti on kevyttä ja helppoa ruokaa. Vaihda perinteinen, raskas perunasalaatti kevyeen, raikkaaseen tomaattisalaattiin.

Yhdelle

  • n. 100 g viipaloitua paahtopaistia
  • 1 tl hienonnettua ruohosipulia
  • 1 tl hienonnettua persiljaa
  • 1 iso tomaatti, viipaleina
  • 1 keltasipuli, viipaleina

Kastike

  • 1 rkl rapsi- tai oliiviöljyä
  • 1 rkl vettä
  • 1 tl viinietikkaa
  • suolaa ja jauhettua valkopippuria
  • ½ tl vaaleaa dijonsinappia
  • hieman rakuunaa

Valmistusohje

1. Sekoita kastike, maista ja mausta tarvittaessa lisää.

2. Asettele paahtopaisti lautaselle ja ripottele päälle ruohosipulia ja persilja.

3. Viipaloi tomaatti ja sipuli ja asettele viipaleet lautaselle. Lusikoi päälle kastiketta.

Tuoreimmat aiheesta

Paahtopaisti