Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Purjoinen lohikeitto

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Maukas ja jännittävän makuinen.

Neljälle

  • noin 400 g lohifileetä
  • 2 kalaliemikuutiota
  • 1 l vettä
  • 3-4 kuutioitua perunaa
  • 50 g kuutioitua juuriselleriä
  • 2 dl hienoksi suikaloitua purjoa
  • 1 nippu hienonnettua tilliä
  • suolaa ja pippuria
  • 1 dl kermaa tai maitoa

Valmistusohje

1. Laita vihannekset kattilaan, murusta mukaan liemikuutiot ja kaada päälle vesi. Keitä hiljalleen kunnes vihannekset ovat lähes pehmeitä.

2. Kuutioi lohifilee.

3. Kaada kerma kattilaan, lisää lohi ja tilli ja hauduta kunnes lohi on kypsää.

Tuoreimmat aiheesta

Lohikeitto