Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Pursotettu anjovisgratiini

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Ylimääräistä perunamuusia? Silloin voit valmistaa tämän tähderuoan, jota voit muunnella eri tavoin. Anjovikset voit esimerkiksi vaihtaa paistin tähteisiin, makkaraan tai sienimuhennokseen.

Neljälle

  • 4 annosta perunamuusia
  • 2 keltasipulia, hienonnettuina
  • 1 rasia anjovisfileitä
  • rakuunaa, murustettua
  • ½ dl kermaa
  • juustoraastetta

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 250 asteeseen. Levitä muusi uunivuokaan.

2. Freesaa sipuli kuultavaksi margariinissa, levitä muusille.

3. Laita päälle anjovisfileet. Mausta rakuunalla, kostuta pinta kermalla. Ripottele päälle juustoraastetta.

4. Laita uuniin n. 15 minuutiksi.

Tuoreimmat aiheesta

Kalagratiini