Pursotettu anjovisgratiini
Julkaistu
Ylimääräistä perunamuusia? Silloin voit valmistaa tämän tähderuoan, jota voit muunnella eri tavoin. Anjovikset voit esimerkiksi vaihtaa paistin tähteisiin, makkaraan tai sienimuhennokseen.
- Ruokavalio: Kananmunaton
Neljälle
- 4 annosta perunamuusia
- 2 keltasipulia, hienonnettuina
- 1 rasia anjovisfileitä
- rakuunaa, murustettua
- ½ dl kermaa
- juustoraastetta
Valmistusohje
1. Kuumenna uuni 250 asteeseen. Levitä muusi uunivuokaan.
2. Freesaa sipuli kuultavaksi margariinissa, levitä muusille.
3. Laita päälle anjovisfileet. Mausta rakuunalla, kostuta pinta kermalla. Ripottele päälle juustoraastetta.
4. Laita uuniin n. 15 minuutiksi.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku