Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Rahkapannacotta ja mango-passiongéle

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Kokeile jälkiruoaksi makeaa rahkapannacottaa valkosuklaatikkujen kanssa.

Resepti on neljälle henkilölle

  • 3 dl maitoa
  • 2 dl maustettua rahkaa
  • 2 liivatetta
  • 0,5 dl sokeria
  • 1 tl vaniljasokeria
  • 1 prk piltti mangososetta
  • 2 passion hedelmää
  • 1 tl sokeria

Valmistusohje

Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen 15 minuutiksi. Kuumenna sillä aikaa maito sekä sokerit kiehuvaksi ja lisää joukkoon puristellut liivakot. Sekoita hyvin ja kaada seos jogurtin joukkoon kokoajan sekoittaen.

Kaada annoslaseihin ja hyydytä jääkaapissa vähintään 3 tuntia.

Halkaise passionhedelmä ja koverra sisus mangopyreen joukkoon. Mausta makusi mukaan sokerilla ja kaada seos hyytyneen pannacottan päälle. Koristele esim, suklaatikuilla.

Tuoreimmat aiheesta

Pannacotta